Trenger du hjelp?

Glow in the dark – Bordtennisracketer

kr 135
Incl. VAT
- +
Bordtennis i mørket? Med "Glow in the dark" bordtennisracketer er det mulig. Det absolutte høydepunktet er det lysende nettet og den selvlysende bordtennisballen – en skummel bordtennisduell i mørket. Ubegrenset levetid. Bordtennisracketene, nettet og ballen ønsker sollyset velkommen. En flott gave til bursdag eller jul!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette bordtennissettet vil du oppleve en helt ny dimensjon av bordtennisspill! Med disse bordtennisracketene spiller ikke lyset noen rolle. Med det selvlysende materialet, lyser disse tennisrackene også i mørket. Du ser kanskje ikke nettet? I så fall er det bare å legge tennisnettet i solen noen få timer. Du vil da kunne se i mørket det andre ikke oppfatter. Selv bordtennisballen spretter som et lyn på bordet.

En god ting: Dette bordtennissettet trenger ikke å lades opp, det lades nemlig opp av solen. Legg det i solen i en stund, og lad opp tennisracketene, ballen og nettet til neste kamp i mørket. Overrask din sønn, datter eller venn med tennissettet "Glow in the dark" eller inviter deg selv til en skummel tenniskamp i mørket!

Detaljinformasjon

"Glow in the dark" – Bordtennisracket

  • Levering: 1 bordtennissett med to racketer, en ball og et nett
  • Funksjoner: Lyser i mørket og lades opp av solen
  • Materiale: Plast
  • Farger: Blå, treverk, grå
  • Mål: 45 cm (nett), 16 cm (tennisracket)

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T15:46:55+00:00