Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Glu – gløggsett

kr 629
Incl. VAT
- +
Gløgg er blitt uunnværlig på kalde vinterdager. Den populære varme drikken er ikke bare en bestselger i juletider. For en kosekveld innenfor husets fire vegger er det godt med varm, krydret vin. Vårt Glu – gløggsett sørger for at alt er klart for feiring og koselige timer på sofaen.Gløggsettet består av en elegant karaffel av glass og en bambusvarmer som holder teen eller gløggen varm. Rundt halsen på karaffelen er et silikonbehandlet feste slik at man er garantert et godt feste når man heller i drikken. Dermed vil ikke flasken gli ut av hendene og du unngår å brenne fingrene. Fourten bambusvarmer og karaffel i glass, er to elegante termoglass også inkludert i settet. De er designet slik at fingrene varmes, men ikke brennes. Gløggsettet er en perfekt gave som varmer hjertet!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gløggsettet Glu gir deg kos og komfort, og innbefatter en bambusvarmer som holder gløggen eller teen varm, en vakker karaffel i glass med silikonhåndtak og to dobbeltveggede termoglass.

Detaljinformasjon

Glu – gløggsett

  • Levering: En varmer, en glasskanne, to termoglass
  • Materiale: Glass, bambus, silikon
  • Mål: 15,8 x 37,8 x 25,6 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T15:41:54+00:00