Trenger du hjelp?

Golfball-finner-briller

kr 115
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Nå slipper du å lete etter golfballene dine lenger! Disse brillene gjør jobben for deg. Brilleglasset gjør at golfballen gløder i gresset, og blir mye lettere å finne. Golfball-finner-brillene er den perfekte gaven til alle golfspillere, gammel som ung.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle golfspillere har vært med på dette dilemmaet: Man vil slå et så bra slag som mulig, men jo bedre slaget er, jo lenger fyker ballen ut i intet. Når du så prøver å lete opp ballen i buskaset, er den som forduftet. Spar timevis av leting med disse kule og ikke minst praktiske brillene. Brillene endrer fargene i landskapet slik at den hvite ballen lyser opp der den ligger i gresset.

Dette er en ideell gave til alle ivrige golfspillere. Endelig får vedkommende litt mer tid til å faktisk spille golf, og ikke bare lete etter sporløst forvunnede golfballer! Gaven øker golfgleden med flere hakk, og gjør at man kan hengi seg til spillet uten forbehold. Gi brillene til golfelskende slektninger, venner eller kollegaer og se at de stråler av lykke.

Detaljinformasjon

Golfball-finner-briller

  • Leveranse: 1 brillepar
  • Funksjoner: Spesielle briller som får golfballen til å lyse opp
  • Materiale: Plast
  • Farge: Blå

Produktomtaler

Write a review
2020-09-24T07:40:38+00:00