Trenger du hjelp?

Golfhåndkle med broderi

kr 215
Incl. VAT
- +
Et personlig golfhåndkle er den perfekte gaven til alle golfspillere, og dette har til og med krok slik at det kan henges på golfbilen! En personlig gave i fantastisk kvalitet som måler 30 x 50 cm, og som blir et trofast følge på golfrunden!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Leter du etter den perfekte gaven til den store golfspilleren i familien? Dette myke golfhåndkleet har et praktisk format på 30 x 50 centimeter, og er laget av 100 prosent bomull. Det som gjør det ekstra spesielt, er at håndkleet kan gjøres personlig med broderi av høy kvalitet. Den perfekte gaven til den lidenskapelige golfspilleren, med høykvalitativt broderi som sørger for det lille ekstra. Brodér navnet til mottakeren, et ord eller kanskje et symbol som betyr noe spesielt for vedkommende. Håndkleet kommer også med egen krok, slik at håndkleet enkelt kan henges på golfbilen!

Golfhåndkleet har samme størrelse som et gjestehåndkle, noe som gjør det lite og enkelt å pakke med seg i golfbagen. En gave som skiller seg ut, og som det ikke finnes maken til. En gave som kan gis til alle anledninger, og som golfspilleren vil sette stor pris på! En supersporty gaveidé!

Detaljinformasjon

Golfhåndkle med broderi

  • Størrelse: 30 x 50 cm
  • Materiale: 100 % bomull
  • Vekt: 450 g/m2
  • Hvit farge
  • Spesialtegn kan ikke benyttes

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-28T09:44:48+00:00