Trenger du hjelp?

Flere visninger

Grace såpedispenser

Leveringstid: PÅ LAGER

Som gave tilfører denne såpedispenseren stil til ethvert bad! Den elegante gaven er en svært god idé og samtidig praktisk. En fantastisk gave som garantert vil settes stor pris på!

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
kr 259
- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • 30 dager fri retur
Beskrivelse

Detaljer

Dersom du leter etter en gave som både er praktisk og har stil, så har du funnet svaret med denne elegante såpedispenseren! Det vakre produktet passer med sin eleganse inn på ethvert baderom og gir gjestene nok såpe til å vaske hendene med. På grunn av dens størrelse, passer dispenseren til enhver servant eller til et lite sidebord og vil se svært elegant ut der den står. En virkelig vakker gave som også er en god idé til samlere!

Hvert baderom trenger en såpedispenser, men ikke alle ser så elegante ut som denne! De enkle fargene passer til ethvert interiør og gjør såpedispenseren Grace til en vakker dekorasjon på badet. En så stilfull pakning på en såpe er sjelden vare, det er i alle fall sikkert! Velg denne gaven til innvielsen av det nye huset, for å dekorere badekaret eller ganske enkelt for å gi baderommet den friske brisen du ønsker å ha. Denne såpedispenseren er en skikklelig allrounder!

Detaljinformasjon

Grace- såpedispenser

  • Mål: 125 x 127 x 134mm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
^2017-10-18T04:12:17+00:00