Trenger du hjelp?

Grafitti for nybegynnere – spray-sett

kr 199
(kr 442 / l) Incl. VAT
- +
Med dette settet, bestående av tre forskjellige farger, skal verden gjøres mer fargerik! Design en bråkete vegg til festen, gulvet eller hva som helst annet du ønsker å dekorere med spray-krittet. Eller du kan by på små doser for spesielle anledninger hvor gjestene dine kan lage et kunstverk i fellesskap. Pynt bilen til din beste venns bursdag og overrask ham med denne enestående gaven. Ikke bekymre deg: det vannbaserte krittet er lett å vaske bort.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Ønsker du å spraye bilen til bryllupet med hilsener og gratulasjoner, markere en fotballbane eller en midlertidig overflate med fargerik grafitti? Så få tak i dette settet med spray-kritt! Denne fantastiske gaven kan du benytte ved neste feiring og la alle de morsomme lekene og konkurransene dekoreres i flere ulike farger. Sett farge på utstillinger og arrangementer!

Det vannbaserte spray-krittet er lett å vaske bort etter festen, uten at det etterlater rester. Denne typen tidsfordriv er moro for hele familien og gjør verden rundt deg til et gigantisk lerret. Med grafitti for nybegynnere i gave kan dine barn være kreative både innendørs og utendørs, og samtidig la fantasien løpe løpsk.

Detaljinformasjon

Grafitti for nybegynnere – spray-sett

  • Vannbåren spray
  • spraydose 1 x 150 ml spray i fargene: rød, blå og gul

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T17:47:07+00:00