Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gratulasjonskort "Happy Birthday" med lys og konfetti

kr 49
Incl. VAT
- +
Et tent lys på en deilig kake, litt konfetti i håret og et smil om munnen – det er så herlig å feire bursdag, ikke sant? Med dette gratulasjonskortet får du disse tingene med på kjøpet! Ikke smilet om munnen da, men det kan vi nesten garantere at bursdagsbarnet kommer til å få når du gir dette kreative kortet i gave. Lyset kommer med en holder som gjør det enkelt å feste det i kaken eller annet bakverk, og den lille posen med konfetti åpnes enkelt for å kaste innholdet over det lykkelige bursdagsbarnet. På den sorte kartongen er ”Happy Birthday” trykt i hvitt.Gratulasjonskort er noe de fleste setter pris på å få når man har bursdag, spesielt når det er så flott og kreativt som dette. Uansett om det er bestevennen, broren, naboen eller mamma som har bursdag, så vil nok dette kortet bli populært som presang!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Lys og konfetti – det er to ting som vanligvis er til stede når noen feirer bursdag. Hvis du kjøper dette gratulasjonskortet, får du disse to tilbehørene med på kjøpet! Dette er en kreativ gaveidé som vil plante et stort smil om munnen på bursdagsbarnet.

Detaljinformasjon

Gratulasjonskort "Happy Birthday" med lys og konfetti

  • kort til bursdagsbarn med lys og konfetti
  • størrelse: 12 x 17 cm
  • materiale: svart kartong, hvitt trykk

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T06:02:49+00:00