Trenger du hjelp?

Gratulasjonskort "Ride or Die"

kr 49
Incl. VAT
- +
Gratulasjonskort "Ride or Die". Ride out or die tryin – er et trygt ordatk som betyr at man ikke skal la seg stoppe av hindringer. Det etablerte hip-hop begrepet "Ride or Die Chick" refererer primært til kvinnen. Med dette stilige kortet kan du også hedre et fremragende vennskap. Hvem ville vel ikke være fornøyd?
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å gå gjennom det eller å dø i forsøket – slik kan "Ride or Die" tolkes. For en sjelden lykke å ha noen i livet sitt! Med dette eksepsjonelle kortet kan du la partneren, bestevennen eller en bekjent få vite hva hun eller han betyr for deg: i tillegg til ordene "You my ride or die for life" bekrefter en knyttnevehilsen de sterke ordene, og gir i inntrykk av at noe er virkelig alvorlig.

Til den bitre eller søte slutt – et eksepsjonelt gratulasjonskort trenger egentlig ikke en spesiell anledning, du vil alltid bli glad for det! Spesielt til bursdagen, Valentinsdagen eller en annen anledning, men også når den viktigste personen i ditt liv har behov for støtte, ender de opp med en perfekt match! Ride-or-die-Chicks og Roosterse har måtte vente lenge på et kort som har truffet så riktig på poenget. Og her er det!

Detaljinformasjon

Gratulasjonskort "Ride or Die"

  • Størrelse: A6
  • Hvit inni med matchende hvit konvolutt
  • Materiale: Papir, papp

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-04-09T15:14:13+00:00