Trenger du hjelp?

Gratulerer med dagen – En lykkeønskning i farta

kr 59
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Med en omreisende fyrstikkeske med en lykkeønskning i farta er du forberedt på alt. Det er liksom ikke alltid det føles tilstrekkelig å kun ønske noen "gratulerer med dagen" i ord, det er mye morsommere om du også kan gi en spesiell hilsen med lys!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne fyrstikkeska har du tilgang til en lysende gratulasjon, når som helst! Om du er den som lett glemmer andres bursdager, kan du late som at du er forberedt ved å gå med denne fine dingsen i lomma. Ta en svart penn som du kan sverte feltene på oversiden, slik at det korrekte sifferet står igjen og viser antall år som bursdagsbarnet fyller (mellom 0 og 99). Det er også plass til en liten hilsen.

Det beste er allikevel at det ligger fire minilys og fyrstikker inne i esken, som du kan sette på en liten metallbeholder. Nå er det bare sangen som mangler. Rens stemmebåndet og syng for full hals! Dette er en morsom overraskelse for alle som fyller år, som de neppe hadde ventet seg.

Detaljinformasjon

Gratulerer med dagen – En lykkeønskning på farta

  • Fyrstikkeske inkludert fire stearinlys og fire fyrstikker
  • Dimensjoner: 5,3 x 3,5 x 1,6 cm
  • Laget i Tyskland av mennesker med funksjonshindringer

Produktomtaler

Write a review
2020-08-15T10:11:10+00:00