Trenger du hjelp?

Gravert hjerteanheng av gull

kr 3 899
Incl. VAT
- +
Kjærlighet er ikke bare et ord. Det er den sterkeste av alle følelser og uttrykkes ofte gjennom sterke symboler. Det glitrende hjerteanhenget i gull er den perfekte gaven til de som har mistet sitt hjerte til en kvinne. Anhenget kan tilpasses med personlig ønsket gravering og er et utmerket bevis på kjærlighet, på valentinsdagen, bursdag eller til jul!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et skinnende hjerteanheng laget av edelt 585 gull som kommer med et 50 cm langt, fantastisk og delikat kjede – trengs det mer for å tilstå dyp kjærlighet? Det gylne anhenget er et sterkt budskap om kjærlighet samtidig som det også er fantastisk diskret og elegant. Den som får det skinnende hjerteanhenget i gull som gave, vil garantert verdsette denne tidløse og allsidige perlen. Anhenget med kjede matcher perfekt til en forretningsdress, men også til smarte, uformelle jeans og en hvit bluse.

Dersom du ønsker å si din kjære noen hyggelige ord på reisen eller ønsker å tilføre initialer på anhenget, kan du gjøre smykket mer personlig med ønsket gravering på det skinnende hjertet. Vis at du er seriøs med din kjære og gi bort ditt hjerte med et verdifullt, personlig og vakkert hjerteanheng i 585 gull!

Detaljinformasjon

Gravert hjerteanheng av gull

  • Levering: et anheng (med kjede som passer til, 50 cm)
  • Funksjoner: stilig, elegant design, tilpasset personlig ønsket gravering
  • Materiale: 585 gullpolert
  • Farge: gull
  • Mål: 16 mm x 0,6 mm x 17,3 mm (uten øye)
  • Vekt: 1,2 g
  • Merknad: Vennligst ikke benytt spesialtegn for personalisering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-27T18:27:25+00:00