Trenger du hjelp?

Gravert hjerteanheng med kjede

kr 645
Incl. VAT
- +
Graver inn navnet på din elskede på dette vakre hjerteanhenget som kan bæres på to forskjellige måter: som et enkelt eller et dobbelt hjerte! For par som ønsker å uttrykke sin evige kjærlighet for omverdenen, er dette smykket den perfekte gaven, for eksempel til Valentinsdagen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

To hjerter i ett smykke! Med dette vakre halskjedet med to hjerteanheng som gave, blir ord overflødig. Det indre hjertet kan graveres, for eksempel med navnet til den du elsker. Det ytre hjertet skaper en vakker konturering til det indre, men kan også bæres separat hvis man ønsker det for en litt mer enkel look. Det er dog åpenbart at disse to hjertene hører sammen, akkurat som deg og din kjære!

Kjedet som medfølger er av høyglanset, rustfritt stål av ypperste klasse. Graveringen kan gjøres på hjertet framside – slik at hele verdenen får se hvem som står hjertet ditt nærmest, eller på baksiden hvis du foretrekker å holde navnet på den utkårede hemmelig for omverdenen. Smykket er en like flott gave for det nyforelskede paret, som til de som feirer 40 års bryllupsdag. Ta sjansen på kjærlighetsgaven med stor K på Valentinsdagen!

Detaljinformasjon

Gravert hjerteanheng med kjede

  • Materiale: høyglinsende rustfritt stål
  • Lengde: 3,5 cm
  • Inklusive gravering (maks 15 tegn)
  • Inklusive førsteklasses kjede i rustfritt stål (lengde: 50 cm)
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn
"

Produktomtaler

Write a review
2020-09-21T20:52:26+00:00