Trenger du hjelp?

Gravert nøkkelring med flaskeåpner

kr 175
Incl. VAT
- +
Hvis du er ute etter en praktisk gave til sommeren, er denne nøkkelringen med egen flaskeåpner det perfekte valget! Nå har du alltid muligheten til å åpne opp en forfriskende drikk, enten du sitter i parken eller ligger på stranden. Og det beste av alt er at man kan gravere nøkkelringen med navnet på gavens mottaker! Den perfekte måten å feire sommeren på!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Sommeren er endelig her, og det er på tide med festivaler, hagefester og utendørs-piknik! Om sommeren oppholder man seg for det meste ute, og ofte har man behov for noe kaldt å drikke. Med denne praktiske gaven har man alltid en flaskeåpner tilgjengelig. Nøkkelring med egen flaskeåpner er en flott gave som også kan graveres med navnet på mottakeren. En meget praktisk gave!

En nøkkelring som ikke bare holder styr på nøklene dine, men som også åpner flaskene dine når du blir tørst. Og når man også graverer inn navnet på eieren, blir dette en særdeles artig gave. Denne gaven blir et trofast tilbehør man ikke kan være foruten når sommerne nærmer seg! En superpraktisk gaveidé!

Detaljinformasjon

Gravert nøkkelring med flaskeåpner

  • Materiale: Metall
  • Mål: 8,3 x 2,8 cm
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T17:41:16+00:00