Trenger du hjelp?

Gravert ring

Fra kr 839
Incl. VAT
- +
Skap en helt unik og personlig gave med denne graverte sølvringen! En gave til din kjære som passer til enhver spesiell anledning. På grunn av ringens unike utforming er graveringen skjult, siden den befinner seg på den midterste av tre ringer! Den perfekte gaven til den hemmelige elskeren, eller hvis man ønsker å gi sin kjære en hemmelig beskjed som ingen andre skal lese. En spesiell gave til en spesiell person!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Gi bort en helt spesiell ring! Denne modellen er ikke bare én ring, men er sammensatt av tre forskjellige ringer som holder hemmeligheten din skjult. En perfekt gave til den store kjærligshetsaffæren, det spesielle stevnemøtet eller kanskje som fødselsdagsgave til kvinnen i ditt liv? Sett inn en hemmelig beskjed, eller kanskje et motto som kun er ment for dere to. Omringet av to andre ringer er det ingen andre som ser den hemmelige teksten. En elegant gave til en elegant anledning, som bryllupsdagen eller en annen viktig begivenhet.

Med 30 tegn har du nok plass til å skrive ned den lille hemmeligheten mellom deg og din kjære. Den indre ringen - som sitter direkte på fingeren - er laget av rustfritt stål og svart IBP. Den ytre og midterste ringen er laget av skinnende og rustfritt stål. Størrelsen på ringen kan velges ut i fra fingerens størrelse. En helt unik gave!

Detaljinformasjon

Gravert ring

  • Ringstørrelse: 9/19,0 mm
  • Hvordan velge størrelse på ringen? Plasser en av dine egne ringer på et millimetermålebånd. Ved hjelp av den indre diameteren finner du den passende størrelsen på ringen.
  • Materiale: rustfritt stål og svart IBP

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T18:46:17+00:00