Trenger du hjelp?

Gravert smykkeskrin "Hjerte" med spilledåse

kr 775
Incl. VAT
- +
Dette graverte smykkeskrinet i hjerteform med integrert spilledåse er et nydelig lite skrin til din kjære eller et vennepar. Den sølvbelagte overflaten og blå fløyelen på innsiden gir skrinet et elegant utseende som kan gjøres helt unikt med gravering – en personlig gave til noen du har kjær!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Romantisk smykkeskrin til partner, datter eller søster. Det graverte smykkeskrinet «Hjerte» med spilledåse er fortryllende med ulike detaljer og kvaliteter. Den sølvfargede overflaten og den myke blå fløyelen på innsiden gir hjertet et elegant utseende som oser kvalitet. Ekstra spesielt blir skrinet av den integrerte spilledåsen som du starter ved å trekke opp en hendel på innsiden – så høres melodien «Edelweiss».

Da blir man garantert varm om hjertet når man vil oppbevare sine fineste ringer eller smykker i dette smykkeskrinet! Høydepunktet med skrinet må være graveringen, som gjør hvert enkelt skrin helt personlig og unikt. Navnene og datoen til venneparets jubileumsdato, en liten oppmerksomhet til din beste venn eller kallenavnet til din søster udødeliggjøres av teksten – som du bestemmer! Til bursdag, jubileum eller til en forlovelsesring du selv har tenkt å fri med – det graverte smykkeskrinet «Hjerte» med spilledåse er en vakker og unik idé!

Detaljinformasjon

Gravert smykkeskrin "Hjerte" med spilledåse

  • Smykkeskrin til for eksempel ringer, smykker og armbånd
  • Formet som hjerter med spilledåse i lokk som holder seg selv oppe
  • Melodi: Edelweiss

  • Materiale: blå fløyel innvendig, sølvbelagt overflate
  • Mål: 10 x 10 x 4,5 cm
  • Merk: Ikke bruk spesiategn i teksten!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T11:52:36+00:00