Trenger du hjelp?

Hjerte-sparebøsse med gravering

kr 555
Incl. VAT
- +
En flott sparebøsse som passer til alle romantiske anledninger. Formet som et hjerte og med inngraverte navn og dato, blir dette en stilig gave til det nyforelskede paret! Hva med å gi dette sparebøsse-hjertet til det nyforlovede paret slik at de kan spare penger til det store bryllupet, eller kanskje som en bryllupspresang der man kan spare til neste romantiske reise? En flott motivasjon til å spare penger til den neste romantiske feiringen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Dette er et hjerte som lover store ting: En nobel og hjerteformet sparebøsse som hyller den spesielle forbindelsen mellom to mennesker, der navnene deres er foreviget på forsiden. Det er også en praktisk sparebøsse som sørger for at kjæresteparet sparer opp penger til nye og spennende opplevelser – og kanskje til og med til det store bryllupet! En flott gave til det nyforlovede paret, der navnene på brudeparet og deres bryllupsdato graveres inn i hjertet!

En flott motivasjon til det forelskede paret, der både venner, familie og andre gjester kan legge på en slant når de går forbi sparebøssen. Og plutselig har man spart så mye at man kan bestille en ekstra fin bryllupsreise! En romantisk sparebøsse som ønsker å spare til noe helt spesielt, enten en reise eller kanskje til og med et sted de kan bo. En ekte kjærlighetsgave for de som går med store planer, og som trenger å spare opp midler for å gjennomføre dem!

Detaljinformasjon

Gravert sparebøsse – Hjerte

  • Mål: 4,3 x 9 x 8,7 cm
  • Med gravering: To navn og en dato
  • Sølvfarget og skrapesikker
  • Ingen spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-08-06T08:58:07+00:00