Trenger du hjelp?

Gravert steinhjerte

kr 149
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Det er mange som liker å bære en liten stein i lommen, en slags lykkestein som skal bringe hell og lykke på bærerens vei. Men hva med å skaffe deg en kjærlighetsstein med navnene til deg og din kjære inngravert i steinen? Denne kjærlighetssteinen er vakker og polert for hånd, og akkurat passe stor til å bære den med deg som en kjærlighets-maskot hvor hen du går. En romantisk gave som passer til enhver kjærlighetsfylt anledning, eller bare for å feire kjærligheten mellom deg og din partner.
This gift is popular! Only 1 item left

kr 149

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Steinene kommer i fire forskjellige farger, og akkurat som med kjærligheten, er det tilfeldighetene som vil avgjøre hvilken farge du får. Fargene på steinene representerer nemlig forskjellige former for kjærlighet: Den svart-røde steinen viser til den lidenskapelige kjærligheten, den hvite viser til den rene kjærligheten, og den oransje steinen beskriver vitaliteten og livsgleden som finnes mellom deg og din elskede. Den fjerde og siste steinen er en blanding av dem alle. Så hvilken kjærlighetstype er det du og din kjæreste deler?

Gi bort en personlig og intim gave – som også blir en overraskelse da det er opp til skjebnen å bestemme hva slags kjærlighetsstein man vil motta. Den lille, søte steinen er en artig presang på den spesielle dagen, enten det er en bursdag, bryllupsdag, eller Valentiner-dagen. En romantisk gest som vil bli satt stor pris på av den som får den!

Detaljinformasjon

Gravert steinhjerte

  • Håndpolert og gravert steinhjerte
  • Med personlig inngravering. Merk: Ingen bruk av spesialtegn
  • Materiale: Naturlig stein
  • Lengde: ca. 4,5 cm
  • Merk: Steinene kommer i ulike farger og blir tilfeldig valgt

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T11:04:14+00:00