Trenger du hjelp?

Graverte champagneglass med hjerter

kr 1 635
Incl. VAT
- +
Disse stilige champagneglassene vil virkelig imponere, og sette en ekstra piff på feiringen! En flott gaveidé til bryllupet eller andre festlige anledninger for par! Her får du to stk. krystallglass med sølvfarget fot med to romantiske hjerter. En fantastisk gave til deg og din kjære, eller til de som skal feire bryllup, bryllupsdagen eller et romantisk jubileum!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En festlig og elegant gave som setter et personlig preg på feiringen med inngraverte glass! Her kan man for eksempel gravere inn navnene på de som skal gifte seg, samt datoen for bryllupet. En unik gave som vil bli satt stor pris på, og som kan bevares som et minne for dagen. Glassene kan tas frem hver gang man feirer bryllupsdagen, eller når man ønsker en romantisk stund med sin kjære.

Disse glassene er av høy kvalitet og er som en fest for øynene. Som en artig touch er det også plassert to romantiske hjerter i foten med diamantlignende steiner som får de til å skinne! Disse personlige og inngraverte champagneglassene er den perfekte gaven til for eksempel sølv-bryllupsdagen, da man her kombinerer både champagne, kjærlighet og sølv!

Detaljinformasjon

Graverte champagneglass med hjerter

  • Inngravering for to stk. navn (ikke bruk spesialtegn)
  • To stk. krystallglass med sølvfarget stett med hjerter
  • Mål: Glassene har en omkrets på 6,8 cm og måler 26 cm i høyden

Produktomtaler

Write a review
2020-04-01T20:02:57+00:00