Trenger du hjelp?

Graverte juleserviettringer i sett

Fra kr 599
Incl. VAT
- +
Spre julestemning ved å gi bort disse fire personlig graverte serviettringene. I kvalitetsrik og flekkfritt sølvbelegg kan du gravere et navn på hver – slik at den lille engelen eller juletreet kan fungere som bordkort. En fantastisk gaveidé til alle juleanledninger!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

På bryllupsfesten legger alle ned en ekstra innsats for å gjøre alt litt ekstra vakkert. Å tilbringe tid med sine kjære, spise vakkert dandert mat og gi bort kjærlige gaver – selv borddekorasjoner kan bidra til feststemt humør! Om du er enig i det, sett frem dette settet med graverte juleserviettringer som er laget for å spre julestemning. Juletre eller engel i flekkfritt og høyglanset sølvbelegg.

For at du skal slippe å polere serviettringene, er de behandlet på forhånd. På hver av de fire serviettringene kan et navn inngraveres – slik at det blir en serviettring og et bordkort på samme tid! Settet med fire personlige juleserviettringer passer perfekt som gave til et middagsselskap, brudepar, vennepar, foreldre, slektninger eller andre som ønsker å invitere sine kjære på middag. En virkelig super gaveidé med varig verdi!

Detaljinformasjon

Graverte juleserviettringer i sett

  • Utførelse: juletre eller engel
  • Sett med fire stk. serviettringer i høyglanset, flekkfritt sølvbelegg
  • Kan graveres med navn
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn i graveringen!
  • Høyde: 8 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-23T12:17:26+00:00