Trenger du hjelp?

Grillforkle ”Licensed to grill”

kr 249
Incl. VAT
- +
Med dette stilige forkleet forærer du samtidig ”lisensen til å grille” . Kanskje har du en venn som elsker å stå bak grillen og briljere eller en grillglad pappa som kanskje er litt uforsiktig av seg. Med dette praktiske og tøffe forkleet i 100% bomull, slipper du søl og dessuten vil du garantert fremstå som grillfestens ypperste agent.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med skikkelsen av agent 007 plassert midt på brystet, og inskripsjonen ”licenced to grill” i rødt, vil mottakeren garantert skille seg ut på festen. Ikke bare beskytter forkleet mot fettsprut fra grillen, det gir også ”retten til å grille”.

Forkleet passer perfekt som gave til ektemann, bror eller til en god venn som trives godt bak grillens ”spaker”. Ingenting er mer fortvilende enn sprut på den hvite skjorten allerede før festen har kommet i gang, så her får mottakeren en gyllen mulighet til å ikle seg et stilig antrekk samtidig som han fremstår mye kulere enn om han hadde tatt i bruk et ordinært forkle.

Det svarte forkle i bomull kommer i en størrelse som passer de fleste og som beskytter godt mot flekker. Overrask med dette stilige og praktiske forkleet neste gang du er invitert på grillfest til naboen eller familien som steller i stand et riktig grillmåltid.

Detaljinformasjon

Grillforkle ”Licensed to grill”

  • Svart forkle med grafikk og sitat
  • Beskytter mot sprut og søl
  • Materiale: 100 % bomull
  • Mål: 70 x 89 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-19T15:53:03+00:00