Trenger du hjelp?

Grillmachete, rustfritt stål med inngravering

kr 519
Incl. VAT
- +
Som fra den dypeste jungelen i en eventyrhistorie oppfyller denne macheten alt på grillfronten. Grillmacheten består av rustfritt stål som gjør hver eneste grillfest om til et eventyr. Med en personlig inngravering på ca. 25 tegn, blir dette en helt personlig gave. Det ultimate grilltilbehøret!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Her er macheten til både hamburgeren og ølen: Grillmacheten av rustfritt stål forvandler grillfesten til et eventyr. Den har mange forskjellige funksjoner som gjør den uunnværlig. Den har en total lengde på 48 cm og takler enhver burger eller biff på grillen. Kanten på spissen er skarp nok til å kutte opp pølser, og de tre taggene ved siden av håndtaket fungerer utmerket som flaskeåpner. Alt du trenger, med andre ord.

Åpne ølen eller limonaden med stil, macheten blir garantert kveldens høydepunkt! Med 25 tegn har du plass til en personlig inngravering, som for eksempel "Grillmester Tobias" eller "Lines grillmachete".

Dette er en morsom gave til grillfans, og kommer garantert til å overraske mottakeren! Kulere gave skal du faktisk lete lenge etter.

Detaljinformasjon

Grillmachete av rustfritt stål med inngravering.

  • Fungerer som stekespade, flaskeåpner og skjæreverktøy.
  • Materiale: Rustfritt stål med trehåndtak
  • Personlig inngravering med opp til 25 tegn (ikke bruk spesialtegn)
  • Dimensjoner: 14 x 55 x 2 cm
  • Merk: Dette verktøyet er ikke en ekte machete. Kantene på grillmacheten er ikke skarpe.

Produktomtaler

Write a review
2020-08-12T14:47:55+00:00