Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Grillpanne, sett med 2 deler

kr 155
Incl. VAT
- +
Disse nyttige grillpannene er et godt hjelpemiddel i tilberedelsen av ulike delikatesser. De gjør utvalget av grill- og kjøkkenutstyr for dine kjære komplett i tillegg til å piffe opp grillfesten. En svært spesiell gaveidé som garantert kommer til å glede alle!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Fordi Grillpannen med avtakbart håndtak sørger for at enhver grillfest også kan inneholde Raclette-godbiter, er Raclette ikke lenger bare en klassiker til jul og nyttårsaften. Dette gjør sommeren ennå mer gøy! Rett og slett en perfekt gave som piffer opp grillfesten og smaksopplevelsen betraktelig.

Fisk, kjøtt, grønnsaker, poteter eller frukt – takket være dette praktiske grillutstyret er det ingen grenser for hvilke personlige smaker man kan presentere. Denne gaven er et kulinarisk høydepunkt til koselige sommerkvelder på terrassen sammen med kjære og nære. Rengjøringen av kokekaret i rustfritt stål er like enkelt som å bruke ustyret! Om det er for å varme, koke eller sprøsteke – med grillpannen gjør du hver forberedelse til en lek. Denne flotte gaveidéen er en ideell gave for enhver anledning og et must for grillentusiaster!

Detaljinformasjon

Grillpanne, Sett 2 deler

  • Mål: 17 x 11 x 2 cm
  • Materiale: Rustfritt stål, trehåndtak
  • Farge: Sølv, rustfarge
  • Levering: Sett med 2 grillpanner og to treskraper

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T11:45:31+00:00