Trenger du hjelp?

Grillskål for grønnsaker

kr 189
Incl. VAT
- +
Vekk med de unødvendige selvlagde ”skålene” av aluminium, denne fantastiske grillskålen lar deg grille grønnsakene lett som en plett! Passer spesielt godt til grønnsaker kuttet i mindre biter, som for eksempel løk. Fantastisk gave til neste grillkveld!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

De som foretrekker å grille grønnsaker framfor kjøtt, må ofte ta i bruk skåler. Disse består gjerne av aluminium og må kastes etter én gangs bruk. Og hvis man skal grille oppkuttede grønnsaker uten skål, risikerer man at bitene faller mellom rillene og ned i kullet. Det gir ikke akkurat velsmakende grønnsaker. Med denne praktiske grønnsakskålen løser de ovennevnte problemene seg på et blunk, og du kan dermed grille grønnsaker på en enkel og miljøbevisst måte. Skålen er laget av høykvalitativ rustfritt stål, og størrelsen gir også rom for kjøtt og fisk hvis det er ønskelig. Skålen takler også den fineste biffen!

Rengjøringen av skålen er minst like enkel ettersom den kan vaskes i oppvaskmaskin, bare husk å ta av håndtaket i tre først. Grillskålen er en flott gaveidé for alle som ønsker seg litt mer enn bare en stek fra grillen. Kjempefin gave å ta med til vertene på neste grillfest, den blir nok satt pris på og tatt i bruk med det samme skal du se!

Detaljinformasjon

Grillskål for grønnsaker

  • lekker utforming
  • avtakbart grep i bøketre
  • egnet for kulegrill
  • egnet for vaskemaskin
  • størrelse: 25 x 16 x 3 cm
  • materiale: metall og tre

Produktomtaler

Write a review
2020-02-26T00:00:11+00:00