Trenger du hjelp?

Kjære kunder! Levering innen 24.12 kan dessverre ikke garanteres lenger. Nå får du 20 % i siste liten-rabatt på alle opplevelsesgavekort. Bruk koden XMAS20. God jul!

Flere visninger

Grønnsaksutstikkere med kjøttfasong

Leveringstid: PÅ LAGER

Kyllinglår og pølser for vegetarianere? Ikke noe problem med disse morsomme grønnsaksutstikkerne! De tre formene for squash, paprika, ost eller andre grønnsaker, gir de deilige grønnsakene formen som kjøttprodukter. Perfekt lite tilbehør til alle grillfestene i sommer som garantert får både vegetarianere og kjøttetere til å sperre opp øynene.

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Vanlig pris: kr 129

Special Price kr 79

- +
Inkl. MVA, eksl. frakt
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Detaljer

Å spise kyllinglår samtidig som man er vegetarianer går vel ikke? Klart det gjør! Dette settet med tre grønnsaksutstikkere gjør det faktisk mulig. Man trykker helt enkelt formen til en pølse, en knokkel eller et kyllinglår på ulike typer grønnsaker eller ost, og deretter slenger man de på grillen eller steikepannen. Dette morsomme tilbehøret får både vegetarianere og kjøttetere til å se to ganger, og når grønnsakene er ferdigstekte og dufter himmelsk, kommer nok også kjøttetere til å ha lyst på en squash-knokkel eller en paprika-pølse.

Disse morsomme utstikkerne passer svært godt som gave av to grunner: vegetarianere får endelig et fantastisk kjøkkentilbehør å bruke på neste grillfest, og notoriske kjøttetere kommer også til å la seg friste av grønnsaker når det er tid for grilling. Med disse formene tar man med seg forfriskende avveksling på grillen, og gjør det også mye enklere å få ungene til å spise grønnsaker!

Detaljinformasjon

Grønnsaksutstikkere med kjøttfasong

  • sett med 3 utstikksformer: kyllinglår, pølse og knokkel
  • materiale: rustfritt stål
  • størrelse: ca. 10 x 4 x 2,5 cm
Produktomtaler
Skriv Din Egen Vurdering
^2017-12-18T17:33:16+00:00