Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Grow Me a Message

Fra kr 95
(kr 1 583 / kg) Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

Grow me-plantesettet uttrykker på en sjarmerende måte det som noen ganger er vanskelig å si. På bare én uke vokser det fram en plante med en beskjed som du ønsker å gi til mottakeren. Enten det er ”jeg elsker deg” eller ”god bedring” som er beskjeden, så skal man lete lenge etter en mer sjarmerende og søt gaveidé enn dette!

* Påkrevd felt

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Handling sier mer enn tusen ord, heter det, og i de fleste sammenhenger stemmer dette ganske godt. Med dette ”Grow Me a Message”-plantesettet oppnår du faktisk begge deler: en søt gest i form av en gave, som samtidig ender opp med å si det du ønsker at mottakeren skal vite. For eksempel ”jeg elsker deg” i form av amors piler? Sukkersøt gaveidé til valentinsdagen!

Dette plantesettet kommer med mange ulike beskjeder i form av ulike vekster. Hva med å ønske noen god bedring med en kamilleplante, eller gi bort en chilipepper som forteller den du liker at du synes hun eller han er heit? Dette er rett og slett en unik gave som lar deg uttrykke det du føler på en morsom måte.

Settet inneholder alt man trenger for å plante veksten: frø, en liten blomsterpotte, tørket jord og en trepinne slik at planten umiddelbart kan vokse i den formen som gaven tilsier. Dette er en gave man ikke trenger grønne fingre for å sette pris på, så ta sjansen å gi den til noen du vil gi en ekstra oppmerksomhet til!

Detaljinformasjon

Grow Me a Message

  • Inneholder frø, potte, tørket jord og plantestav
  • Kommer i gaveboks
  • Merk: Dette er et naturprodukt og vekstforløpet kan dermed avvike.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T10:12:38+00:00