Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Gryteunderlag "Hot Stuff"

kr 125
Incl. VAT
- +
Dette gryteunderlaget for gryter og panner er praktisk og morsomt på samme tid. Den lille hjelperen i silikon, laget i kork-design, annonserer at "I'm looking for some hot stuff". En fin gave til kokker og amatørkokker, som viser at de har god humor, også på kjøkkenet!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Hvis dette gryteunderlaget var et menneske, ville han (eller hun) vært en hyggelig, freidig flørt… for dette underlaget for gryter og panner sier "I'm looking for some hot stuff", som grovt kan oversettes til "Jeg ser etter noen hete saker". Den praktiske hjelperen til kjøkkenet gir mer enn et overfladisk førsteinntrykk. Den har også et overbevisende og populært kork-design, men er i egentlig laget av silikon. Gryteunderlagets glatte plastoverflate rengsjøres raskt og enkelt med en klut. For å matche designet er et slagord, i form av en snakkeboble fra en tegneserie, eller formet som et tekstfelt i en chat. Dermed kan gryteunderlaget "Hot Stuff" også imponere den unge generasjonen. En morsom og praktisk souvenir for innflytting i leiligheten eller for en matlagingskveld med venner og/eller slektninger. En flott og nyttig gave!

Detaljinformasjon

Gryteunderlag "Hot Stuff"

  • I kork-design med slagordet: "I'm looking for some hot stoff"
  • Materiale: Silikon

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-12T23:59:10+00:00