Trenger du hjelp?

Gryteunderlag "Palle"

kr 125
Incl. VAT
- +
Det er ingen gryter som er for tunge: Gryteunderlaget med den autentiske, europeiske palle-designen er et blikkfang på spisebordet! Vi kan varmt anbefale denne originale og ekte miniatyren som en gave til alle som har arbeidet med paller, samt de som bare elsker morsomme design-idéer. Perfekt som en gave eller liten oppmerksomhet!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En flott måte å beskytte bordet fra varme gryter og panner: Gryteunderlaget, en europa-pall i miniatyr som er lik originalen, begeistrer alle med sans for uvanlige designidéer. Originale praktiske hjelpere er sjeldne! Miniatyr-pallen i furu sørger for at hver kjele blir et blikkfang på bordet. Også for morsomme bilder fungerer denne praktiske hjelperen svært godt.

Minitatyr-pallen passer både som gave til gjester, som en original måte å takke på eller som en liten overraskelse til bursdagen. Spesielt de som arbeider med paller ser med sikkerhet frem til å få denne. Grytene ser store ut og dine kollegaer, venner og familie vil kanskje har bruk for sin styrke til å bære pallen – en morsom, liten og nyttig gave!

Detaljinformasjon

Gryteunderlag "Palle"

  • Autentisk minitatyr formet som en europa-pall: Labyrinth Design Studio, Barcelona
  • Materiale: Furu
  • Mål: 19 x 13 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:13:29+00:00