Trenger du hjelp?

Gryteunderlag snowflake

kr 689
Incl. VAT
- +
Dette flotte gryteunderlaget formet som et snøflak er en flott og personlig gave som varmer og sprer julestemning. For en ekstra personlig gave er den gravert med navnet til mottakeren eller et hyggelig ord.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et gryteunderlag kan gjerne stå litt høyere, presentere noe som ser bra ut og forenkle håndteringen av kjeler og panner. Det er ingen tvil om at dette er noe veldig praktisk. Men det som gjør det til en enda bedre gave er at den kan komme med en personlig gravering. Du kan for eksempel gravere navnet på venninnen din, etternavnet til familien som får den, eller et hyggelig ord eller to som kan pryde hjemmet til noen du bryr deg om.

Skap en stilig atmosfære og et inntrykk av høy kvalitet på spisebordet hjemme hos deg selv eller noen du er glad i. Underlaget er sølvbelagt og en sikker vinner på bordet. Det står på tre ben, og er perfekt til å sette fra seg varme kjeler eller former på. Spesielt for alle anledninger rundt juletider hvor personlig preg er viktig er dette høykvalitets sølvforgylte gryteunderlaget passende – spesielt til de som elsker festlig atmosfære og vakre tilbehør!

Detaljinformasjon

Gryteunderlag snowflake

  • Sølvbelagt og rustfri
  • Med gravering (OBS! Ikke bruk spesialtegn)
  • Ø 21 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T22:10:29+00:00