Trenger du hjelp?

Gullglitrende mikrofonstatue med gravering

kr 519
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Hvem vil vel ikke ha en pokal i form av en gullglitrende mikrofon! En fantastisk og fargerik gave til en person med sangtalent, som liker å snakke høyt eller som bare setter pris på glitter og glamour. Skriv inn en kort dedikasjon på graveringsskiltet, så har du en helt personlig gave som glitrer!
This gift is popular! Only 1 item left

kr 519

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Man trenger ikke å ha vunnet Melodi Grand Prix for å være en verdig mottaker av denne pokalen. Det holder i massevis at man liker å synge! Eller kanskje at man har snakketøyet i orden. Denne gullglitrende mikrofonen står på en sokkel med graveringsskilt. For en morsom touch kan man gravere inn noe ala ”Beste sure tone”, men hvis du foretrekker en søtere hilsen, kan du velge å skrive noe smigrende til mottakeren.

I tillegg til å være en morsom gave, gjør denne glitrende gullmikrofonen seg godt ut som et blikkfang i interiøret! Plasser den i stua, eller kanskje i gangen, så skal du se at den tiltrekker seg oppmerksomhet. Gi noen følelsen av å ha vunnet Idol eller Stjernekamp med denne gullmikrofonen i pokalform – artig gave til både jul, jubileum og bursdag! Kan selvfølgelig brukes på ekte i sammenheng med sangkonkurranser!

Detaljinformasjon

Gullglitrende mikrofonstatue med gravering

  • Totalhøyde: 17,5 cm
  • Materiale: resin/akryl
  • Graveringsplate: 4 x 1,5 cm
  • Kan graveres med opptil 20 tegn
  • OBS! Ikke bruk spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T13:15:43+00:00