Trenger du hjelp?

Gullkort i luksusboks

kr 175
Incl. VAT
- +
Med disse luksuriøse spillekortene får du både stil og eleganse i lykkelig forening. Dette er gaven som får hjertet til kortspill-elskeren til å slå litt raskere! Her får du 52 gullkort i en lekker gaveeske av tre, der både kortene og den overdådige esken er som en fest for øynene. En spesiell gave som setter de vanlige og kjedelige spillekortene helt i skyggen!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Spillekort er ett av de eldste spillene i verden, og populariteten ser fortsatt ingen ende. Nå kan du sørge for at kortelskeren får sitt helt unike eksemplar i samlingen. Disse lekre kortene er helt unike, med sin eksklusive gullfarge og unike «pengetrykk». Dette er kortene for de som liker det spesielle og som har øye for detaljer. Kortene er funksjonelle spillekort, men der «Øyet» følger deg gjennom spillet!

Overrask kortspillelskeren med disse eksepsjonelle kortene, der du får 52 gullfargede spillekort i høy kvalitet. En enkel og elegant gave, levert i en pen gaveeske som umiddelbart fanger blikket ditt. En estetisk juvel som vennene dine vil sette stor pris på, og som man kan skape mange artige øyeblikk med. En unik og spennende gave for den som liker det eksklusive, og ønsker å imponere gutta på spillekvelden. Hvorfor spille med de samme gamle og kjedelige kortene når man kan pimpe det hele opp med gull og glitter?

Detaljinformasjon

Gullkort i luksusboks

  • Pakken inneholder: 52 spillekort, 1 gaveeske
  • Dimensjoner: Kortene måler 5,6 x 8,7 cm, mens gaveesken måler 12 x 9 x 6 cm
  • Farge: Rød, gullfarge

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-31T05:38:06+00:00