Trenger du hjelp?

Gummiarmbånd med gulldekorasjon og gravering

kr 599
Incl. VAT
- +
Gummiarmbåndet i klassisk svart består av dekorative elementer i rustfritt stål, og holdes i hovedsak i en gull-lignende farge. Det rustfrie stålet i midten, er dekorert med ønsket navn – eller annen gravering. Slik at du med dette moderne tilbehøret også kan gi en personlig gave!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Svart, sølv, gull: Dette gummiarmbåndet er en trendsetter med sine tre klassiske nyanser på mottakerens håndledd. Den elastiske og motstandsdyktige gummien er behagelig å bære og har en potensiell lang levetid. Armbåndet med ulike dekorative elementer er laget av rustfritt stål for å gi et optisk høydepunkt. Fire av elementene er ferdig belagt med IP, noe som gjør dem motstandyktige mot riper og en gylden glød.

Et sentralt høydepunkt på tilbehøret, er selvfølgelig den personlig ønskede graveringen på en av de største dekorative elementene. Ideelt for å videreføre navnet eller mottakerens navn – og som dermed alltid vil bære med seg den personlige gaven. Et praktisk tips til slutt: Dersom armbåndet med sin totale lengde på ca. 22 cm er litt for stort, kan det lett klippes med en saks – krokfestene kan tas av og monteres på nytt. Gummiarmbåndet med gulldekorasjoner og personlig gravering er dermed også en vakker gave for de som har ultratynne håndledd!

Detaljinformasjon

Gummiarmbånd med gulldekorasjon og gravering

  • Levering: 1 armbånd
  • Funksjoner: Personlig gravering, krokfeste, dekorative elementer
  • Materiale: Gummi, rustfritt stål (delvis med IP-belegg)
  • Lengde: 22 cm (inkludert lås)
  • Farge: Svart, sølv og gull
  • Merk: Vennligst ikke bruk spesialtegn ved gravering.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-01-21T19:45:56+00:00