Trenger du hjelp?

Hagebelte for barn

kr 135
Incl. VAT
- +
Alle gartnere trenger sitt eget hagebelte, enten man er stor eller liten. Nå kan du sørge for at også barnet ditt har alle redskapene som trengs for å plante og dyrke i hagen! Dette pene og praktiske hagebeltet sørger for at barna kan være med å jobbe i hagen, noe de aller fleste setter pris på. Hagebeltet inkluderer både rake, spade og hakke, sånn at man alltid er beredt! En super gaveidé til barn med grønne fingre!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Barn ønsker alltid å gjøre som de voksne, også når det kommer til hagearbeid! Nå kan de få sitt eget hagebelte med tilhørende utstyr slik at de kan hjelpe til med å plante, luke og grave. For ingenting er så gøy som å dyrke sine egne planter og blomster, eller dyrke sine egne tomater og jordbærblomster. Nå kan du sørge for at barnet ditt er forberedt, med dette morsomme hagebeltet som både er funksjonelt og pent å se på med sin grønne farge og søte prikker! Et nydelig hagesett som barnet vil forelske seg helt i!

Det grønne hagebeltet med røde detaljer, passer til alle barn fra fem år og oppover, takket være det justerbare beltet. Etter hvert som barnet vokser, kan man bare justere beltet slik at det vokser med barnet. En flott gave til barnet som vil glede seg til våren og sommeren da været blir varmere og man kan begynne å grave i jorden.

Detaljinformasjon

Hagebelte for barn

  • Hagebelte «Krabbelkäfer» med eget utstyr
  • Rake, spade og hakke inkludert
  • Vanntett treverk på håndtaket
  • Med hemser til å henges opp
  • For barn over 5 år
  • Med justerbart midjebånd

Produktomtaler

Write a review
2020-05-25T09:41:34+00:00