Trenger du hjelp?

Hageverktøy med personlig tekst

kr 945
Incl. VAT
- +
Denne boksen med gartnerverktøy fra Opinel inneholder alt man trenger for å holde orden i hagen. Verktøyene er i bøketre og rustfritt stål, og den lille sagen lar seg gravere på bladet for en personlig touch. Håndtakene kommer i de stilige knallfargene rosa, grønn og oransje – ypperlig for hageentusiasten som setter pris på det som er fargerikt.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne hageverktøyboksen fra Opinel er helt perfekt for den som elsker å stelle i hagen eller gå på soppsanking i skogen! Inneholder en liten sag og to gartnerkniver, hvor en av de har et noe bøyd blad som gjør den perfekt for soppsamling. Begge bladene på knivene er laget av høykvalitativt, rustfritt Sandvik-stål. Alle tre redskapene er utstyrte med et virobloc-system som sørger for at bladet sitter godt fast i håndtaket av bøketre, både i åpen og lukket tilstand. På denne måten kan man jobbe på en sikrere måte og forminske risikoen for at man skal skjære seg. Det sørger også for bedre komfort under arbeidsøkten.

Dette lekre og praktiske settet er en ypperlig gave til morsdag eller farsdag, eller til kompisen med grønne fingre! Når man i tillegg kan gravere inn ønsket tekst på den lille sagens blad, sier det seg selv at dette er en gaveidé i en klasse for seg!

Detaljinformasjon

Hageverktøy med personlig tekst

  • materiale: bøketre, rustfritt stål
  • merk angående gravering: ingen spesialtegn
  • gravering bare på sagen

Produktomtaler

Write a review
2020-01-27T12:03:41+00:00