Trenger du hjelp?

Halskjede i rosegull med hjerte og initialer

kr 1 035
Incl. VAT
- +
Et delikat kjede til det spesielle øyeblikket, med lekkert rosegull dekorert med tre hjerter med egne initialer. En fantastisk gaveidé til både kjæresten, venninnen og moren din. Elegante smykker er den perfekte gaven til enhver anledning!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Mange liker både å gi og få personlige gaver da de ofte er unike og kommer rett fra hjertet. Dette lekre hjertet i rosegull er nettopp en slik gave: Med tre hjerteanheng med inngraverte initialer, blir dette en sikker vinner på gavebordet, både til bursdagen og andre spesielle anledninger. Hva med å gi bort halssmykket med initialene til alle barna til venninnen din, eller som gave til moren din med initialene til hele søskenflokken?

Halssmykket er 45 cm lang, og kan justeres i lengden. Med klassisk løkke og krok til feste, er den enkel å åpne og lukke. Hjertene måler 7 x 6 mm, og kan graveres med ønskede initialer. Vennligst merk at det ikke kan benyttes spesielle karaktertegn. Halssmykket er en nydelig oppmerksomhet til den du holder kjær, og som du ønsker å gi en ekstra spesiell oppmerksomhet til. En fantastisk gaveidé!

Detaljinformasjon

Halskjede i rosegull med hjerte og initialer

  • Leveringsomfang: halssmykke med tre hjerter og initialer
  • Materiale: rustfritt stål
  • Mål: cirka 45 cm (lengde), 7 x 6 mm (hjerter)
  • Farge: rosegull
  • Merk: Vennligst ingen bruk av spesialtegn

Produktomtaler

Write a review
2020-05-28T03:50:21+00:00