Trenger du hjelp?

Halskjede i roségull med skyanheng

kr 1 209
Incl. VAT
- +
Personlig og stilig: Et halskjede med anheng er et bevis på kjærlighet! Smykket i roségull med skyanheng kommer garantert til å smigre damen i hjertet ditt! Legges dette kjedet rundt mottakerens hals, kommer hun ikke til å tro sine egne øyne. Fordi når hun ser i speilet, oppdager hun en personlig melding på det lille skyanhenget som sier: "Jeg elsker deg!"

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Å gi et smykke er et bevis på kjærlighet som sådan! Enda mer dersom noen har valgt de verdifulle delene klokt. Men hvis gaven er personlig for mottakeren, er den vanskelig å overgå! Det personlige halskjedet i roségull med skyanheng er det beste eksempelet på dette. På skyen kan navnet eller intialene til damen i ditt hjerte inngraveres. Dette vil gjøre henne fornøyd når hun får det nye smykket.

Det finnes ikke noe større bevis på kjærlighet enn en personlig gravering! Og ikke bare det: Det personlige smykket i roségull med skyanheng er i full sving. Det lyse, fine halskjedet, omtrent 60 cm langt, omkranser halsen på mottakeren og glitrer som hennes skinnende øyne. Det nye halskjedet med skyanheng sier følgende til din hjerte-dame: "Jeg elsker deg!" Det er ikke noe å tenke på! En fantastisk gave til alle elskende!

Detaljinformasjon

Halskjede i roségull med skyanheng

  • Levering: Halskjede med anheng i skymotiv, lengde, justerbar festeanordning med fjæring, skyen kan ha gravering etter ønske
  • Materiale: 14 K fylt gull
  • Farge: roségull
  • Mål: kjede ca. 60 cm (24 tommer)
  • Tilleggsinformasjon: Smykket mister ikke farge over tid. Smykket er nikkelfritt.

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-31T06:56:29+00:00