Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Halvt ølglass

kr 155
Incl. VAT
- +
Utsagn som: ”Takk, jeg tar en halv øl jeg!” eller ”vi deler en øl, sant?” kan nå bli bokstavelig med dette fantastiske halve ølglasset. En svært oppmerksomhetstiltrekkende dings som garantert blir en hit på neste fest!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Utfordre vennene dine til å komme med den beste vitsen som omhandler dette halve ølglasset, og dere har et samtaletema som holder en hel kveld. Denne halve porsjonen med øl er det stemningsfulle tilbehøret man skulle ønske alltid var til stede på enhver fest ettersom det garantert kommer til å sørge for et fyrverkeri av dumme vitser og ordspråk i løpet av kvelden. Vi garanterer noe ala: ”Legen sier at jeg må halvere øl-konsumet mitt”, ”Delt øl er en halv øl” eller kanskje den evige krangelen mellom pessimister og optimister: Er glasset halvtomt eller halvfullt? Man er med andre ord sikret en latterfull kveld med et halvt ølglass i hånden.

Dette morsomme, halverte ølglasset gjør enhver kveld med gjengen enda morsommere, enten det er spilling, fotball eller annet som står på menyen. Artig gaveidé til vitsemakeren i kameratgjengen!

Detaljinformasjon

Halvt ølglass

  • leveringsomfang: et halvt ølglass

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-21T15:26:25+00:00