Trenger du hjelp?

Halvt ølglass

kr 155
Incl. VAT
- +
Utsagn som: ”Takk, jeg tar en halv øl jeg!” eller ”vi deler en øl, sant?” kan nå bli bokstavelig med dette fantastiske halve ølglasset. En svært oppmerksomhetstiltrekkende dings som garantert blir en hit på neste fest!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Utfordre vennene dine til å komme med den beste vitsen som omhandler dette halve ølglasset, og dere har et samtaletema som holder en hel kveld. Denne halve porsjonen med øl er det stemningsfulle tilbehøret man skulle ønske alltid var til stede på enhver fest ettersom det garantert kommer til å sørge for et fyrverkeri av dumme vitser og ordspråk i løpet av kvelden. Vi garanterer noe ala: ”Legen sier at jeg må halvere øl-konsumet mitt”, ”Delt øl er en halv øl” eller kanskje den evige krangelen mellom pessimister og optimister: Er glasset halvtomt eller halvfullt? Man er med andre ord sikret en latterfull kveld med et halvt ølglass i hånden.

Dette morsomme, halverte ølglasset gjør enhver kveld med gjengen enda morsommere, enten det er spilling, fotball eller annet som står på menyen. Artig gaveidé til vitsemakeren i kameratgjengen!

Detaljinformasjon

Halvt ølglass

  • leveringsomfang: et halvt ølglass

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T04:19:41+00:00