Trenger du hjelp?

Hand Buzzer

kr 85
Incl. VAT
- +
Ikke for lettskremte! Denne ”håndsjokkeren” legger man helt enkelt i sin egen håndflate for å gi et verdig offer et realt sjokk ved neste håndtrykk. Perfekt gave for moroklumper som liker å ha det artig på andres bekostning!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Når man mottar denne ”håndsjokkeren” i posten, er det bare å sette i de medfølgende batteriene og så kan moroa begynne! Man skjuler helt enkelt den lille dingsen i sin egen hånd slik at man kan gi et realt sjokk til den man håndhilser på! Det lille strømslaget som mottakeren får er ikke farlig, men man skal likevel ikke bruke denne på barn under 14 år eller mennesker med hjertesykdommer eller andre sykdomslidelser!

Gjennom den nette, runde formen lar ”håndsjokkeren” seg enkelt skjule i hånden din, slik at det stakkars offeret ditt virkelig ikke har noen som helst anelse om hva som kommer! Hvis du har en ”practical joker” i vennegjengen, er dette en suveren gave. Men sørg for at du ikke selv blir offer for hans eller hennes rampestreker i etterkant! En mindre seriøs gaveidé spekket med humor!

Detaljinformasjon

Hand Buzzer

  • inkludert i leveringen: 4 x AG3-batterier
  • ADVARSEL: ikke egnet for barn under 14 år eller mennesker med hjertesykdommer eller andre sykdomsplager

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T15:01:53+00:00