Trenger du hjelp?

Håndjern for bryllupsnatta

kr 105
Incl. VAT
- +
Med dette lysende, hvite plysj-håndjernet garanters en leken bryllupsnatt! Et nydelig og spennende tilbehør som lover mye moro der det tas i bruk. Håndjernet er obligatorisk som gave på utdrikningslaget, og vil gjøre bruden akkurat passe flau og forventningsfull.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Glem det gamle metallhåndjernet og ideen om at man skal feste hendene bak ryggen, slik politiet gjør. Dette plysjhåndjernet innbyr til myk lek i sengehalmen, eller hvor enn man måtte ønske. Bevæpnet med disse kan du nemlig feste den skyldige fast akkurat på den måten begge ønsker, uten å risikere at den andre får vondt. For ettersom metallhåndjernet er belagt med myk plysj, som også gir et flott utseende, beskyttes håndleddene for eventuelle skader. Låsen er bedekt med lekre strassteiner, som virkelig tilfører en eksklusiv og luksuriøs følelse til leketøyet, og størrelsen gjør disse enkle å gjemme unna i nattbordskuffen eller enhver håndveske.

Plysjhåndjernet er utmerket som en morsom gave til venner og bekjente, eller en ekstravagant oppmerksomhet til egen partner. Hvis du har en kommende brud i vennegjengen, er håndjernet supert som gave i forbindelse med utdrikningslag!

Detaljinformasjon

Håndjern for bryllupsnatta

  • farge: hvit
  • materiale: metall, plysj (100 % polyester) med strassteiner
  • størrelse: 15,5 x 13,5 x 2,5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-06T01:34:05+00:00