Trenger du hjelp?

Handleliste av tre

kr 355
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Denne handlelisten kommer til å bli en god hjelper i hverdagen, og er en fin gave til alle som ikke har fotografisk minne. Dette gjør ikke bare handlingen enklere, det gir også rom for å legge igjen romantiske hilsener til kjæresten sin. En vakker gaveidé.

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vi har alle vært der: Du kommer hjem fra butikken, setter varene inn i skapet, og ser at du har glemt å kjøpe over halvparten av det som trengtes til skafferiet. Denne uhyre praktiske huskelappholderen av tre er gull verdt i alle situasjoner som involverer innkjøp av matvarer.

Enten du bor alene eller i en familie med både store og små, gjør dette redskapet det veldig enkelt for deg. Skriv opp hva du trenger etterhvert som det blir tomt i matskap og kjøleskap. På denne måten trenger du ikke å rote lengst inn i kjøleskapet for å se hva som finnes eller ikke, du har nemlig en fin oversikt på lista di. Smart, ikke sant? Dette er en ideell gaveidé til alle du kjenner.

Detaljinformasjon

Eik, rustfritt stål

    32 x 9 cm
  • Inkludert rull, omkrets 80 x 70 mm
  • Inkl. penneholder uten penn

Produktomtaler

Write a review
2020-08-12T07:04:18+00:00