Trenger du hjelp?

Håndvarmer "Froskekonge"

kr 69
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

For prinsen eller prinsessen av ditt valg er det ingenting som er bedre om vinteren enn å utforske kongeriket med varme hender, rette på kronen med varme fingre og å kunne gå turer uten å fryse av seg prinsessekjolen. Nå er dette mulig for deg også! Hemmeligheten ligger i de søte «Froskekonge»-håndvarmere i myk og deilig strikk. Innsiden av den fortryllende froske- og hjerte-utformede ullputen inneholder en gelpad, som gir langvarig og jevn varme – igjen og igjen!Om du trykker midt på den, utløses en behagelig varme som hardner mer og mer, og som gjør enhver vintertur til en fryd. Ved å koke denne paden reverseres varmeprosessen og håndvarmeren er atter klar for å redde kalde prinse- og prinsessehender. Denne håndvarmeren er perfekt for alle hvis drømmeprins er rett rundt hjørnet, og utgjør en søt gaveidé som sprer varme og masse glede. Gaveideers redaksjonelle team anbefaler denne gaven på det varmeste!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Frosker er riktignok ikke kjent for å være kosete og varme, men med denne eventyrlige håndvarmeren vil dette fort endre seg. Inni håndvarmeren i rosa ullstrikk ligger en gjenbrukbar gelpad som sørger for varme fingre på vinterturer og andre opphold i kulden. Prinser og prinsesser i alle lag sverger til denne!

Detaljinformasjon

Håndvarmer "Froskekonge"

  • Gel-pad med strikket trekk
  • Mål: 13 x 8 cm
  • Gelpad: Ved å trykke på midten av gelpaden frigjøres varme
  • Ved å koke gelpaden kan den gjenbrukes
  • Materiale strikketrekk: Ull
  • Produktomtaler

    Write a review
    2020-07-15T19:51:14+00:00