Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Happy Birthday – hjertetavle

kr 59
Incl. VAT
- +
Et klassisk bursdagskort, bare på en litt annerledes og mer romantisk måte! På denne søte skifertavlen skriver du en personlig hilsen ved hjelp av krittstiften som følger med. En veldig flott gave til Valentinsdagen eller andre romantiske anledninger.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

På denne hjerteformede skifertavlen kan du skrive akkurat det hjertet ditt forteller deg til en person som du ønsker å glede litt ekstra. I tillegg til det allerede påtrykte ”Happy Birthday” i hvitt, er det også plass for en personlig hilsen, navnet på mottakeren eller kanskje bare noen fine tegninger eller kruseduller – for eksempel noen søte hjerter.

Dette fantastiske kortet er ideelt sammen med en hvilken som helst gave, men gjør seg ekstra godt til din hjertevenn. På denne måten kan du gjøre bursdagsgaven eller valentinsgaven enda mer spesiell, og garantert få hjertet til den andre til å banke litt ekstra.

Detaljinformasjon

Happy Birthday – hjertetavle

  • størrelse: ca. 12 x 17 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:18:29+00:00