Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Happy Birthday – musikalsk kakespade

kr 49
Incl. VAT
- +
Gi et originalt tilbehør i gave til dine beste venners bursdagsbord! En kakespade som ikke bare er nyttig, men som også er både dekorativ og som fungerer som god bakgrunnsmusikk mens kaken deles opp.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Kakespaden er stort sett kjøpt eller arvet. Dersom du ikke har en, bruker du kanskje en finger, gaffel eller en kniv for å dele opp kakestykkene. I de fleste tilfelller ender fatet med krem og kakestykkene i en liten katastrofe på gulvet eller søles utover klærne. Dette musikalske kjøkkenredskapet er designet for å løse alle disse problemene når neste bursdagssselskap skal settes i stand!

Så snart denne fargerike kakespaden berøres, starter melodien til "Happy Birthday" å spille. En stor overraskelse som bursdagsbarnet garantert vil sette pris på. Denne kakespaden gjør mer enn å servere kake – den sørger for den rette musikken og er virkelig morsom med sitt fargerike avtrykk på ethvert kaffebord! Et lekent tilbehør som alle kan bruke. En virkelig flott og fantasifull gaveidé til bursdager og til å ha med seg til bursdagsfesten!

Detaljinformasjon

Happy Birthday – musikalsk kakespade

>ul>
 • Batterier inkludert
 • Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2019-02-22T11:47:23+00:00