Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Harekakeform XXL

kr 105
Incl. VAT
- +
Med harekakeformen XXL er du ikke langt unna søte og smakfulle harekjeks. Gir du bort kakeformen til noen du er glad i, gjør du også deg selv en tjeneste, siden de mest sannsynlig kommer til å invitere deg på kaker. En god idé, ikke sant?
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Liten innsats, stor effekt: Den gigantiske harekakeformen byr på masse godsaker. Fram med mel, sukker og kakao, nå er det bare å sette i gang med å lage de deiligste kaker og godsaker. Alt i hareform, selvfølgelig. Man kan også bruke denne kakeformen til andre sesonger og feiringer, og er perfekte til pepperkaker og kakemenn.

Etter at du har trykket ut haren og stekt den i ovnen, kan du pynte den som du vil. Her gjelder det å være kreativ. Denne søte kakeformen kommer til å falle i smak hos både store og små. En fin gave til kakeglade. Bestill den her i dag på Gaveideer, og klikk deg videre til flere godsaker mens du allikevel er i gang.

Detaljinformasjon

Harekakeform XXL

  • Kakeform av rustfritt stål
  • Med oppskriftsbok med hvit sløyfe
  • Høyde: 15 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-19T16:02:23+00:00