Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Helium-ballong "50 årsdag"

kr 155
Incl. VAT
- +
Helium-ballongen "50 årsdag" er en rund, fargerik folie ballong med bokstavene "Happy 50th Birthday" på. Leveres med heliumfylling og med bånd. Høyde: 46 cm og materiale er av metallfolie og heliumgassfylling. I følge produsenten er flytiden på 1-2 uker, men ballongen kan miste sin fylde før den tid. I kalde eller kjølige rom kan gass og ballong flyte sammen, vi anbefaler derfor minst romtemperatur for optimal fylde.Folie ballonger bør aldri slippes opp i det fri og bør holdes unna kraftledninger og andre elektriske kilder. Helium-ballongen med inskripsjonen "Happy 50 th Birthday" er den perfekte gaven til festen og et absolutt blikkfang! Folie ballongen er en vakker gratulasjonshilsen til en ung senior, som fortsatt har mye å planlegge!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Egentlig er du ikke virkelig voksen før du fyller 50 år … Så gi en fargerik hyllest av alderen til en du har kjær med denne heliumfylte ballongen. Folie ballongen er en vakker gratulasjonehilsen til en ung senior, som fortsatt har mye å planlegge!

Detaljinformasjon

Helium-ballong "50 årsdag"

  • Rund, fargerik folie ballong med bokstavene "Happy 50th Birthday"
  • Levering: Heliumfylt ballong med bånd
  • Mål: Høyde 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgassfylling
  • Holdbarhet: I følge produsenten er flytiden 1-2 uker, men ballongen kan imidlertid miste sin fylde før den tid
  • Merknader: Forholdstall i kaldt eller kjølig område kan føre til at gass og ballong flyter sammen, vi anbefaler derfor minst romtemperatur for optimal fylde. Flolie ballonger bør aldri slippes opp i det fri og bør holdes unna kraftledninger og andre elektriske kilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:19:03+00:00