Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Helium-ballong "60 årsdag"

kr 155
Incl. VAT
- +
Helium-ballongen "60 årsdag" er en rund, fargerik folie ballong med bokstavene "Happy Birthday" på. Leveres med heliumfylling og med bånd. Høyde: 46 cm. Materiale er av metallfolie og heliumgassfylling. I følge produsenten er flytiden på 1-2 uker, men ballongen kan miste sin fylde før den tid. I kalde eller kjølige rom kan gass og ballong flyte sammen, vi anbefaler derfor minst romtemperatur for optimal fylde. Folie ballonger bør aldri slippes opp i det fri og bør holdes unna kraftledninger og andre elektriske kilder.Helium-ballongen med inskripsjonen "Happy Birthday" er den perfekte gaven til festen og et absolutt blikkfang! Denne gaven er ideell for den unge senioren som til stadighet beviser at aktivitet, engasjement og litt galskap ikke bare er reservert ungdommen. 60 år er absolutt en grunn til å feire. Helium-ballongen passer perfekt inn som overraskelse til feiringen av den spreke 60 åringen.

eller

Beskrivelse

60 år, da bruker håret være grått, mens livet fremdeles er fargerikt. Gi dennne folierte heliumfylte ballongen til en kjær person som fyller 60 år og som beviser at aktivitet, engasjement samt en liten porsjon galskap ikke bare er reservert ungdommen – en vakker overraskelse til en ung senior!

Detaljinformasjon

Helium-ballong "60 årsdag"

  • Rund, fargerik folie ballong med bokstavene "Happy 60th Birthday"
  • Levering: Heliumfylt ballong med bånd
  • Mål: Høyde 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgassfylling
  • Holdbarhet: I følge produsenten er flytiden 1-2 uker, men ballongen kan imidlertid miste sin fylde før den tid
  • Merknader: Forholdstall i kaldt eller kjølig område kan føre til at gass og ballong flyter sammen, vii anbefaler derfor minst romtemperatur for optimal fylde. Flolie ballonger bør aldri slippes opp i det fri og bør holdes unna kraftledninger og andre elektriske kilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-25T05:10:18+00:00