Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong – "60-årsdag"

kr 155
Incl. VAT
- +
Feir den store 60-årsdagen med en feiende flott ballong! Denne artige ballongen er laget av metallfolie, og har tallet "60" skrevet på forsiden. Dette er med andre ord den perfekte gaven til 60-åringen som har alt. Ballongen leveres ferdigfylt med heliumgass og snor som sørger for at ballongen ikke flyr til himmels. Den måler cirka 45 centimeter, og er derfor stor nok til å dekore festen med. En fargerik ballong som pynter opp og minner alle om alderen til bursdagsbarnet. Ifølge produsenten holder ballongen seg mellom 1–2 uker, men at den kan trekke seg sammen om den befinner seg i kalde omgivelser. Så sørg for å holde ballongen innendørs og i et temperert rom, slik at den varer lenger og kan pynte opp selv lenge etter at festen er over. Bare pass på at den ikke slippes løs under åpen himmel, eller kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder!

eller

Beskrivelse

En fargerik dekorasjon til den som skal feire sin 60-årsdag! Gi bort denne flotte ballongen til moren, søsteren eller vennen din som fyller 60 år og trenger en liten oppmerksomhet på den store dagen. En original og artig gave som kan brukes til å pynte opp på festen!

Detaljinformasjon

Heliumballong – "60-årsdag"

  • Folieballong med tallet "60"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Farge: flerfarget
  • Ballongens høyde: cirka 45 cm
  • Materiale: metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1–2 uker, men kan miste litt fyldighet
  • Ballongen og gassen kan trekke seg sammen i kalde omgivelser, så den bør holdes i et temperert rom. Sørg for å holde ballongen unna høyspentledninger og andre strømkilder. Ikke slipp ballongen under åpen himmel

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-17T19:02:44+00:00