Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong – "70-årsdag"

kr 155
Incl. VAT
- +
En morsom og fargerik heliumballong med tallet "70" skrevet på forsiden, noe som gjør dette til den perfekte 70-årsgaven! Pynt opp stua med denne flotte ballongen, og sørg for en feiende flott bursdagsfeiring. Ballongen kommer ferdigfylt med heliumgass og en snor som sørger for at den ikke flyr avgårde under åpen himmel. Ballongen måler cirka 45 centimeter, og holder formen omtrent 1–2 uker om den oppbevares i romtemperatur. Ballongen og gassen kan trekke seg sammen i kjølige omgivelser. En superartig oppmerksomhet til den spreke 70-åringen, og som sørger for et festlig tilskudd på festen. Hvorfor ikke kjøpe flere ballonger og plassere dem i forskjellige rom sånn at de virkelig pynter opp. En morsom gaveidé til moren, faren eller besteforeldrene dine på den store 70-årsdagen, og som garantert vil bli satt stor pris på!

eller

Beskrivelse

Dette er en gave som virkelig gjør deg glad! Heliumballong "70-åring" er både dekorativ og fargerik, og blir et skikkelig morsomt blikkfang til den store bursdagsfeiringen! Uansett hvordan du velger å feire dagen, sørger denne ballongen for en skikkelig fest!

Detaljinformasjon

Heliumballong – "70-årsdag"

  • Folieballong med tallet "70" skrevet på forsiden
  • Inkludert heliumgass og snor
  • Farge: flerfarget
  • Ballongens høyde: cirka 45 cm
  • Materiale: metallfoil, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten holder ballongen i 1–2 uker, men kan miste litt fyldighet
  • Merk: Ballongen og gassen trekker seg sammen i kalde omgivelser, så viktig å holde den i et temperert rom. Ikke slipp ballongen under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-17T12:00:45+00:00