Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Babybjørn"

Fra kr 209
Incl. VAT
- +
Denne nydelige heliumballongen er formet som en "babybjørn", og er den perfekte måten å feire det nyfødte barnet på! Velg mellom rosa eller blå ballong, og hva med å bruke de søte ballongene til å pynte med på babyshoweren! Ballongene er laget av metallfolie, og leveres ferdigfylte med heliumgass slik at det bare er å åpne pakken og la ballongene sveve rundt i rommet. Ballongen måler cirka 66 centimeter, og blir en flott dekorasjon som også kan festes til barnevognen med den medfølgende snoren. Ballongen varer i cirka 1-2 uker og bør oppbevares i romtemperatur for å hindre at den mister formen (heliumgass tåler ikke lave temperaturer). Fest ballongen med snoren om den oppbevares utendørs, og sørg for at den ikke kommer i kontakt med høyspentledninger og andre strømkilder.

eller

Beskrivelse

En nydelig heliumballong med egen babybjørn! Denne morsomme dekorasjonen er en flott måte å ønske det nyfødte barnet og de stolte foreldrene velkommen hjem fra fødestuen - eller kanskje som en artig pynt på baby-showeren?!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Babybjørn"

  • Velg mellom blå eller rosa ballong
  • Folieballong formet som en babybjørn
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde cirka 66 cm
  • Farge: Blå, rosa (velg passende farge)
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen i cirka 1-2 uker, men kan miste litt fylde. Sørg for at ballongen oppbevares i romtemperatur da kulde gjør at gassen trekker seg sammen. Hold ballongen unna høyspentledninger eller andre strømkilder!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-08-25T05:12:47+00:00