Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Birthday Wishes"

kr 155
Incl. VAT
- +
En flott heliumballong til den store bursdagsfeiringen! Gi bort en stor og rund folieballong med bursdagshilsen på begge sider, som kommer ferdigfylt med heliumgass! Ballongen måler cirka 45 centimeter i høyden, og varer ifølge produsenten mellom 1-2 uker. Sørg for å holde ballongen i romtemperatur, da gassen trekker seg sammen i kalde og kjølige omgivelser. Ballongen må ikke slippes under åpen himmel, og bør festes med snoren om den oppbevares utendørs. Hold også ballongen unna høyspentledninger og andre strømkilder! En fantastisk morsom og fargerik heliumballong som kan gis til både store og små - og som tar seg skikkelig godt ut på bursdagsfesten. En gaveidé som kan kombineres med andre gaver, eller som kan overleveres som en artig oppmerksomhet på bursdagen!

eller

Beskrivelse

En bursdagshilsen med det lille ekstra: en fargerik heliumballong med sommerfugler og teksten "Birthday Wishes"! Leveres ferdigfylt med heliumgass og egen snor som gjør at du kan feste ballongen hvor du måtte ønske. En morsom og original bursdagsgave!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Birthday Wishes"

  • Rund ballong med bursdagshilsen på begge sider
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde: cirka 45 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen mellom 1-2 uker, selv om den kan miste litt fylde
  • Merk: Ballongen og gassen trekker seg sammen i kalde omgivelser, så det er viktig å oppbevare ballongen i romtemperatur
  • Ikke slipp ballongen under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-23T16:07:04+00:00