Trenger du hjelp?

Heliumballong - "Bursdagslys med prikker"

kr 155
Incl. VAT
- +
Dette bursdagslyset får verken plass i en lysestake eller på en bursdagskake, men svever i stedet elegant gjennom rommet! Heliumballongen er formet som et bursdagslys og har teksten "Happy Birthday to you". En flott gave til bursdagsbarnet!

eller

Beskrivelse

En super-morsom heliumballong full av festlige former og farger! En ballong som passer til både store og små bursdagsbarn, og som virkelig pynter opp på festen! Den er kurvet og måler cirka 46 centimeter i høyden, der teksten "Happy Birthday to you" står skrevet over ballongen. En artig gaveidé til bursdagsbarnet som fortjener en ekstra oppmerksomhet på den store dagen! Bare sørg for å holde ballongen godt festet hvis den oppbevares utendørs, og sørg for at den ikke kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder!

Overrask dine kjære på bursdagen med denne flotte heliumballongen som varer opptil 2 uker om den oppbevares i romtemperatur (heliumgass trekker seg sammen i kalde omgivelser!). For hva er vel hyggeligere enn en svevende bursdagshilsen dekorert i festlige farger og med hyggelig tekst? En super gaveidé til både store og små!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Bursdagslys med prikker"

  • Folieballong i kurvet form med teksten: "Happy Birthday to you"
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde er cirka 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen cirka 1-2 uker, men kan miste litt fylde. Ballongen bør holdes i romtemperatur da heliumgass trekker seg sammen under kalde og kjølige forhold
  • Sørg for at ballongen ikke slippes under åpen himmel, og hold den unna høyspentledninger og andre strømkilder
  • Farge: Flerfarget

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-09-16T02:45:15+00:00