Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Heliumballong - "Bursdagssang"

kr 155
Incl. VAT
- +
En flott oppmerksomhet til bursdagsbarnet! Den fargerike ballongen er dekorert med musikknoter og festlige former, og passer perfekt i bursdagen til den musikkinteresserte. Den runde ballongen er laget av metallfolie og kommer ferdigfylt med heliumgass, og med en snor til å feste ballongen både inne og utendørs. Sørg for at ballongen ikke slippes under åpen himmel eller kommer i kontakt med høyspentlednigner eller andre strømkilder! Ballongen varer ifølge produsenten mellom 1-2 uker, men bør oppbevares i romtemperatur da heliumgassen og ballongen trekker seg sammen under kjølige og kalde forhold. Overrask både store og små bursdagsbarn med denne festlige heliumsballongen som tar seg fantastisk flott ut på bursdagsfesten! En kjempegod gaveidé som mottageren garantert vil elske!

eller

Beskrivelse

Ønsker du å synge en serenade på bursdagen? Selv uerfarne sangere kan klare dette når man har denne flotte og "syngende" heliumballongen: en rund og lilla ballong med artige prikker og fargerike noter som svever rundt i rommet! En stilig dekorasjon for bursdagsbarnet som elsker sang og musikk!

Detaljinformasjon

Heliumballong - "Bursdagssang"

  • Rund folieballong med teksten "Happy Birthday", samt musikk noter
  • Leveres med heliumgass og snor
  • Ballongens høyde cirka 46 cm
  • Materiale: Metallfolie, heliumgass
  • Holdbarhet: Ifølge produsenten varer ballongen cirka 1-2 uker, men kan miste fylde etter hvert
  • Hold ballongen sikret under åpen himmel, og oppbevar den i romtemperatur da heliumgassen trekker seg sammen under kalde forhold
  • Sørg for at ballongen ikke kommer i kontakt med høyspentledninger eller andre strømkilder

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-07-17T13:06:31+00:00